HR SCAN & DESIGN

Met onze HR scan & design gaan we een analyse maken van je bestaand HR beleid waarbij we je sterke punten en aandachtspunten blootleggen en vervolgens een advies uitbrengen over de optimalisatiemogelijkheden van het beleid en de processen.

Hieronder een overzicht van onze pakketten die echter steeds volgens de behoeften van je onderneming aangepast kunnen worden.


HR starterskit

We bieden advies en ondersteuning bij de aanwerving van je eerste werknemer. We begeleiden je doorheen het kluwen van de wetgeving en zorgen er voor dat je klaar bent om een vliegende start te nemen.


HR audit

We analyseren je huidig vergoedingsbeleid en houden het tegen het licht van de wet en de bepalingen van het paritair comité. Van daaruit gaan we zowel de sterke punten als de aandachtspunten van je beleid aanduiden. Tenslotte geven we je een analyse van de interne billijkheid van je vergoedingsbeleid.


HR audit & design

Hier gaan we een stapje verder dan bij de HR audit. We voegen hier een externe benchmarking en een bevraging van je werknemers aan toe. Op basis van deze analyses gaan we een geoptimaliseerd vergoedingsbeleid voorstellen. Gedurende het ganse traject lassen we regelmatig besprekingsmomenten in.


Loonoptimalisatie

We gaan je loonbeleid fiscaal en parafiscaal optimaliseren zodat je loonkost beheersbaar blijft. We zorgen voor een win-win: een lagere loonkost voor de werkgever en een hogere netto vergoeding voor de werknemer.


Cafetariaplan

Kom naar buiten als een aantrekkelijke werkgever en laat een werknemer zijn loonpakket flexibel invullen. Je bepaalt zelf de keuzemogelijkheden en dit budgetneutraal. We bespreken samen de mogelijkheden, geven persoonlijk advies en verzorgen de communicatie aan jouw werknemers. Zo krijg je een cafetariaplan op maat van jouw kmo en volgens de behoeften van jouw werknemers.


Externe benchmarking

We toetsen je huidig loonbeleid af met vergelijkbare functies in een arbeidsmarkt binnen jouw sector en regio en we rapporteren over de positie van je lonen binnen deze arbeidsmarkt.


HR processen

We helpen je bij de opmaak en het up-to-date houden van je HR processen zoals onder meer een evaluatiesysteem of functiebeschrijvingen en -classificatie.


Harmonisatie bij fusie/overname

Bij overnames of fusies, voeren wij een harmonisatie uit van het verloningsbeleid van beide ondernemingen en zorgen we tegelijkertijd voor een loonoptimalisatie en een beheersing van de loonkost.


Lindra is een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille voor het verlenen van advies. Dit betekent dat jouw onderneming voor deze HR dienst een fikse tegemoetkoming kan verkrijgen via de kmo-portefeuille. Via de kmo-portefeuille kun je als kleine onderneming namelijk 30% subsidie krijgen en als middelgrote onderneming 20%. Ons registratienummer voor advies is DV.A240481.Terug naar overzicht
HR SCAN & DESIGN

HR SCAN & DESIGN

Terug naar overzicht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x