REFERENTIES

Creactiv

Lindra heeft voor Creactiv een HR-optimalisatie scan uitgevoerd waardoor we op vlak van lonen, voordelen, reglementen, … een juist overzicht hadden en op basis daarvan ook konden gaan bijsturen. Zij hebben dit hele proces voor ons opgezet, ook voor de nodige bijsturing voorzien en dit heeft voor ons heel wat duidelijkheid gecreëerd maar ook gezorgd dat we op een juiste manier kunnen gaan groeien. Uiteraard is het dan ook logisch dat wanneer zij gezorgd hebben voor zoiets moois, wij met ons hele loonverwerking ook de stap hebben gezet richting Lindra en nu nog maar één aanspreekpunt hebben voor dit alles.

Elien Defraeije - Leading Lady

VnM Projects

Een tijdje geleden leerde ik Karine's diensten kennen bij BNI Mercator.

Sociale secretariaten, wie sukkelt er niet mee. Wij alleszins wel! Elke vraag is voor een ander departement en vraagt een zee van tijd. Het kosten plaatje vaak buiten proportie.

Ik vroeg Karine een audit te doen van de basis van ons HR beleid. Ze kwam me uitleg geven over de aanpak, maakte een offerte, deed de screening en leverde me een leesbaar rapport af met concrete voorstellen voor verbeteringen.

Dank je wel voor de transparantie in een wereld van onduidelijkheden. Dank je wel voor een eenvormig beleid waar we verder op kunnen bouwen.

Katrien Van Winkel - Zaakvoerder

Novellas Healthcare

Wij werken intussen al jaren met Lindra. Zij zijn in staat om zowel als strategische business partner te ondersteunen, alsook de administratieve en operationele taken op zich te nemen. Afhankelijk van onze specifieke noden zal Lindra ons steeds in contact brengen met de meest geschikte persoon. Het spreekt dan ook voor zich dat wij heel tevreden zijn over de geleverde diensten. We kunnen hen dan ook ten stelligste aanraden voor elk bedrijf dat op maat gebouwde HR ondersteuning nodig heeft.

Tom Torfs - General Manager

KARMA feel good store

We stapten over naar Lindra omdat we van ons vorig (groot) sociaal secretariaat niet tevreden waren, voortdurend liep er wel iets fout.

Karine en haar team zijn er echt voor ons.

Korte communicatielijnen, prima service, scherp advies. Alles verloopt nu vlekkeloos.

Ilse & Alain - Zaakvoerders

Voor ‘t Labo

Lindra is zoveel meer als een sociaal secretariaat; het is een partner.

Zoals vaak begon deze jarenlange samenwerking met een goed gesprek.  Karine Vandenplas luisterde erg aandachtig naar mijn verhaal, wensen en bekommernissen.
Haar concreet voorstel met optimalisatie binnen het wettelijk kader zorgde voor een win-win situatie voor de medewerkers en het bedrijf.
Lindra denkt mee, nu op het moment én toekomstgericht, dit creëert vertrouwen en rust binnen mijn onderneming.

De doorgedreven vakkennis - op fiscaal en juridisch vlak -  in combinatie met de persoonlijke inzet, het engagement en het verantwoordelijkheidsgevoel van het hele team, maken van Lindra een excellente en uiterst betrouwbare HR-partner.

Carmen Van Waeyenberghe - Zaakvoerder

Belchim Crop Protection

Sinds enkele jaren werken wij samen met Lindra mbt internationale mobiliteit (expat dossiers, taks studies,...). Wat ik het meest apprecieer in onze samenwerking, is de efficiënte communicatie en het praktische advies dat zij afleveren: geen ellenlange juridische uiteenzettingen, wel toepasbaar advies in mensentaal waarmee men meteen aan de slag kan. Daarenboven hebben zij een zeer uitgebreid netwerk, waardoor ze ook advies op landniveau kunnen aanleveren.

Charis Van Dijck - Corporate HR Manager

Brewer Science

De diensten en expertise van Lindra maken van Brewer Science een kwalitatieve werkgever binnen België. Zonder hun partnerschap, begeleiding en lokaal inzicht zou ik er niet in slagen het beste voor onze Belgische werknemers te garanderen.

Vicki Hallsworth - Director, International Human Resources

Micromeritics

Karine en haar team zorgen goed voor hun klanten door volledige en complete diensten te garanderen op het hoogste niveau van professionaliteit en kwaliteit.

Joanne Mocny - Director, Global Human Resources & Facilities

REFERENTIES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x