REFERENTIES

KARMA feel good store

We stapten over naar Lindra omdat we van ons vorig (groot) sociaal secretariaat niet tevreden waren, voortdurend liep er wel iets fout.

Karine en haar team zijn er echt voor ons.

Korte communicatielijnen, prima service, scherp advies. Alles verloopt nu vlekkeloos.


Ilse & Alain
Zaakvoerders

VnM Projects

Een tijdje geleden leerde ik Karine's diensten kennen bij BNI Mercator.

Sociale secretariaten, wie sukkelt er niet mee. Wij alleszins wel! Elke vraag is voor een ander departement en vraagt een zee van tijd. Het kosten plaatje vaak buiten proportie.

Ik vroeg Karine een audit te doen van de basis van ons HR beleid. Ze kwam me uitleg geven over de aanpak, maakte een offerte, deed de screening en leverde me een leesbaar rapport af met concrete voorstellen voor verbeteringen.

Dank je wel voor de transparantie in een wereld van onduidelijkheden. Dank je wel voor een eenvormig beleid waar we verder op kunnen bouwen.


Katrien Van Winkel
Zaakvoerder

Voor ‘t Labo

Lindra is zoveel meer als een sociaal secretariaat; het is een partner.

Zoals vaak begon deze jarenlange samenwerking met een goed gesprek.  Karine Vandenplas luisterde erg aandachtig naar mijn verhaal, wensen en bekommernissen.
Haar concreet voorstel met optimalisatie binnen het wettelijk kader zorgde voor een win-win situatie voor de medewerkers en het bedrijf.
Lindra denkt mee, nu op het moment én toekomstgericht, dit creëert vertrouwen en rust binnen mijn onderneming.

De doorgedreven vakkennis - op fiscaal en juridisch vlak -  in combinatie met de persoonlijke inzet, het engagement en het verantwoordelijkheidsgevoel van het hele team, maken van Lindra een excellente en uiterst betrouwbare HR-partner.


Carmen Van Waeyenberghe
Zaakvoerder

Belchim Crop Protection

Sinds enkele jaren werken wij samen met Lindra mbt internationale mobiliteit (expat dossiers, taks studies,...). Wat ik het meest apprecieer in onze samenwerking, is de efficiënte communicatie en het praktische advies dat zij afleveren: geen ellenlange juridische uiteenzettingen, wel toepasbaar advies in mensentaal waarmee men meteen aan de slag kan. Daarenboven hebben zij een zeer uitgebreid netwerk, waardoor ze ook advies op landniveau kunnen aanleveren.


Charis Van Dijck
Corporate HR Manager

Brewer Science

De diensten en expertise van Lindra maken van Brewer Science een kwalitatieve werkgever binnen België. Zonder hun partnerschap, begeleiding en lokaal inzicht zou ik er niet in slagen het beste voor onze Belgische werknemers te garanderen.


Vicki Hallsworth
Director, International Human Resources

Eurohome Relocation Services BV

Wij zijn tevreden met de behandeling van de immigratiedossiers door Lindra en vinden het altijd een prettig samenwerking.


Joyce Stuij
International Relocation Coordinator

Micromeritics

Karine en haar team zorgen goed voor hun klanten door volledige en complete diensten te garanderen op het hoogste niveau van professionaliteit en kwaliteit.


Joanne Mocny
Director, Global Human Resources & Facilities

REFERENTIES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x