Volledige HR ontzorging voor jouw kmo.

Lindra is een externe personeelsdienst voor ondernemers en kmo’s. Met een team van salaris-, sociaal- & juridisch experten heeft Lindra heel wat te bieden.

Onze expertises? Personeelsbeleid, personeelsadministratie, loonverwerking, loonoptimalisaties en begeleiding van expats. Wij adviseren, begeleiden en installeren kostenbesparende oplossingen zodat jij waar voor jouw geld krijgt.

Wij brengen onze expertise en ervaring mee naar jouw bedrijf en jij beslist de focus, frequentie en intensiteit van onze samenwerking. Omdat elke onderneming uniek is, werken wij 100% op maat.

Hoe kunnen wij jou helpen?

ONZE HR DIENSTEN

group

HR ONTZORGING

Lindra ontzorgt jou van het ganse personeelsgebeuren. We treden op als een HR medewerker voor jouw onderneming. Zo nemen we alle personeelstaken op ons, alsook staan we klaar met gericht advies.

trending_up

HR SCAN & DESIGN

Lindra analyseert je huidig HR beleid waarbij de sterke punten en aandachtspunten worden blootgelegd en brengt vervolgens een advies uit over de optimalisatiemogelijkheden. We zorgen voor een win-win situatie voor zowel de werkgever als de werknemer.

euro_symbol

LOONVERWERKING

Lindra begeleidt kmo's die hun loonadministratie uitbesteden. We zijn jouw uniek aanspreekpunt waardoor we voeling krijgen met jouw onderneming en personeel. Zo wordt loonverwerking voor jou écht een zorg minder.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x