WERKWIJZE

Lindra is expert in alles wat met loon en personeel te maken heeft en werkt steeds op maat van de klant. Bent u een vliegende startup, een stabiele KMO, een stevige familieonderneming of een multinational? De slogan van Lindra is ‘Personeel. Persoonlijk.’ en die kernwaarde nemen wij mee in onze werkwijze, altijd.


STAP 1 │ MATCH

First things first! U hebt ons telefonisch of via mail laten weten dat u een vraag voor ons heeft. Wij komen graag langs voor een koffie en een goed gesprek. Wij luisteren naar u en stellen op onze beurt vragen tot we uw doelstellingen helemaal helder hebben.


STAP 2 │ PAKKET

Loonadministratie, loonoptimalisatie, een buitenlandse werknemer of hulp nodig bij uw personeelsdossiers? Bij u of bij ons op kantoor? Vanaf 1 uur per maand stellen we een pakket à la carte samen en bezorgen we een heldere prijsofferte.


STAP 3 │ START

Lindra hanteert geen ‘tabula rasa’ aanpak. Wij nemen in eerste instantie uw bestaande processen over. Elke aanpassing of optimalisatie voeren we stapsgewijs door. We ordenen, bepalen de prioriteiten en tekenen structuren uit. Wij zijn een klankbord voor u en uw medewerkers.

STAP 4 │ OPVOLGING

Een bedrijf is constant in beweging en daarom is ons werk nooit ‘af’. We blijven flexibel bijsturen, denken mee na over verbeteringen en werken heel praktisch. Wij informeren u over nieuwe wetgevingen en bouwen aan een langetermijnrelatie met al onze klanten.

MEER OVER ONZE EXPERTISES >>
CHECK HIER ONZE REFERENTIES >>
WERKWIJZE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x