OVER ONS

Een combo van cijfers en soft skills

Wij combineren een passie voor processen en cijfers met een groot hart voor mensen. Dat maakt ons geen helden, maar wél de geknipte partij om je loon- en personeelsadministratie aan toe te vertrouwen. Bereid je voor om eindelijk te ontdekken hoe een gerust gemoed voelt...


Comfort door complete ontzorging

Oké, we zijn dus geen superhelden. Maar we hebben onszelf toch een belangrijke missie opgelegd. Namelijk: jou als kmo ontzorgen in alles wat personeelszaken betreft, zodat jij meer tijd overhoudt voor je zaak. Klinkt goed, niet?


Flexibiliteit voor je unieke onderneming

Advies nodig rond aanwervingen of ontslagen? De payroll voorbereiden? Het loonpakket van een medewerker optimaliseren? Het kluwen van regels ontwarren voor de expats die je aantrekt? Wij zorgen voor maatwerk. Met een 360°-service en 200% inzet.


Vertrouwd en te vertrouwen

Personeelszaken zijn vertrouwelijke zaken. 'Personeel. Persoonlijk.' is dan ook niet toevallig onze slogan. Je krijgt een vaste begeleider die een band opbouwt met je team en je organisatie echt leert kennen. Het contact met jouw expert voelt vertrouwd én je kan erop vertrouwen.


Nooit nodeloos complex

De Belgische wetgeving blinkt niet bepaald uit in eenvoud. Wij gelukkig wel. Hoe complex de materie ook is: wij zijn er als geen ander in thuis en brengen ze in klare taal over. Je weet bovendien altijd wat je van ons mag verwachten. Erewoord.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x