OVER LINDRA

De drijvende kracht achter Lindra is Karine Vandenplas die sinds 1984 een indrukwekkend ‘track record’ heeft opgebouwd als Human Resources partner in verschillende nationale en multinationale ondernemingen. Haar passie was - en is nog steeds - om operationele systemen en processen te stroomlijnen zodat de financiële en strategische doelstellingen behaald kunnen worden.

Tijd voor HRDynamics…

In 2003 richtte Karine haar eigen bedrijf HRDynamics op waarbij ze haar HR expertise en ervaring freelance inzette voor bedrijfsleiders en KMO’s. HRDynamics groeide uit tot een one-stop-shop voor alles wat met personeel en loon te maken heeft, inclusief internationale tewerkstelling. Met een team van 5 vaste medewerkers en een indrukwekkend klantenportfolio was HRDynamics een referentie in de markt.

Tijd voor Lindra….

In april 2018, exact 15 jaar na de oprichting, kreeg HRDynamics een power boost met een nieuwe bedrijfsnaam en een moderne look & feel. Lindra staat in het Zweeds voor het ‘gemak en comfort’ voor de klant en dat is exact waar wij goed in zijn. Lindra stapt letterlijk en figuurlijk in uw onderneming om te adviseren, motiveren, optimaliseren en digitaliseren. Uw loon- en personeelszaken zijn bij ons in goede handen. Wij werken persoonlijk en flexibel, altijd.

Tijd voor u…

Lindra maakt graag tijd voor bedrijfsleiders en ondernemingen die niet alleen helpende handen zoeken voor hun loon- en personeelsadministratie, maar ook een sparringpartner die advies geeft en proactief mee nadenkt. Onze experts kennen de sociale wetgeving door en door en volgen de trends en evoluties qua wetgeving op de voet. Lindra is beschikbaar vanaf 1 uur per maand. 

Hoe kunnen wij u helpen?


Onze expertises >>

Onze werkwijze >>

Contacteer ons >>

OVER LINDRA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x