phone +32 (0)16 36 11 12

Hrms online tools in een nieuw jasje

26 april 2019

Vanaf mei 2019 krijgen de Hrms online tools een opfrisbeurt.

Vanaf mei 2019 zal HrmsWeb en HrmsWebEgo in een nieuw jasje gestoken worden. De online tools krijgen een opfrisbeurt, waardoor het systeem gebruiksvriendelijker wordt voor al onze klanten. De nieuwe versie zorgt voor een mooi en duidelijk overzicht en dit aan de hand van de verfrissende lay-out.

HrmsWeb is een online tool voor werkgevers. Werkgevers kunnen gemakkelijk en snel de maandelijkse prestaties van hun werknemers doorgeven aan ons. Door gebruik te maken van deze applicatie spaart u veel tijd uit en kunnen wij snel uw loonadministratie verwerken. Bovendien kan u relevante en interessante informatie uit de tool halen. Zo kan u bijvoorbeeld een rapport opvragen met een jaaroverzicht van alle opgenomen of op te nemen verlofdagen van uw werknemers. Daarnaast kan u statistieken raadplegen die mooi weergeven hoeveel loonkosten u draagt. De tool heeft zoveel te bieden dat het een mooie aanwinst is voor uw hele organisatie.

De andere tool HrmsWebEgo is een "employee self service" voor werknemers. Via deze applicatie kunnen werknemers verlof aanvragen, loonbrieven consulteren en fiches downloaden. Gedaan met het heen en weer sturen van e-mails om verlof aan te vragen. Via deze geautomatiseerde applicatie kunt u door één klik een verlofaanvraag accepteren waarna het onmiddellijk wordt gepland in uw kalender.


Wenst u meer informatie te ontvangen over deze online tools? Neem contact met ons op en wij stellen met veel plezier dit pakket aan u voor.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x