phone +32 (0)16 36 11 12

5 voordelen bij het inschakelen van een externe personeelsdienst

15 januari 2020

Kom je handen tekort in jouw hr-afdeling of is er geen budget om een hr medewerker aan te werven? Schakel dan een externe personeelsdienst in!

Een hr-afdeling is van groot belang binnen elke onderneming. Ze zorgt maandelijks voor een correcte en nauwkeurige afhandeling van loonberekeningen en personeelsadministratie. In drukke periodes komen ze vaak handen tekort of hebben ze simpelweg geen budget om iemand aan te werven die zich bezighoudt met de hr. Dan is het inschakelen van een externe personeelsdienst de ultieme oplossing! Het uitbesteden van hr-taken is geen evidente stap, maar levert een tal van voordelen op.


1. Groeimogelijkheden

Door tijdrovende taken uit te besteden, maak je ruimte om hoofdtaken en bedrijfsspecifieke zaken uit te voeren die toegevoegde waarde aan jouw onderneming bieden.


2. Continuïteit

Met een externe personeelsdienst kan je continuïteit van de personeelsadministratie garanderen, zelfs tijdens vakanties, ziekte of zwangerschapsverlof… Er staat steeds een dossierbeheerder voor je klaar.


3. Extern of ter plaatse

Je kan kiezen voor een in-house of externe dienstverlening. Een dossierbeheerder bij jou op de werkvloer geeft maximale controle over de kwaliteit van het geleverde werk.


4. In-house expertise

Het verlicht niet alleen het werk, maar met een externe personeelsdienst haal je ook de juiste knowhow in huis. We voeren niet alleen uit, maar denken ook proactief mee aan het hr-beleid.


5. Kostenbesparend

Het bespaart jezelf de kosten voor de aanwerving van een (extra) vaste werknemer. Dankzij een vast budget houd jij de factuur onder controle.


Ben je (binnenkort) van plan om jouw hr-taken uit te besteden? Neem dan snel contact met ons op en dan bekijken we graag samen met jou op welke manier we comfort kunnen brengen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x